vineri, 23 aprilie 2010

Ce iti inspira verdele?

Verdele. Culoarea mea preferata. Verdele este benefic persoanelor care se straduiesc sa se debaraseze de problemele emotionale negative. In cazurile de iritabilitate excesiva si de stres poate avea rolul de calmant.
Verdele poate fi privit din mai multe perspective, poate avea mai multe parti si pentru diverse persoane poate avea desigur, semnificatii complet diferite.
Pentru unii verdele este o simpla culoare. Pentru altii este un drog. Pentru unii culoarea verde este ceea ce ii calmeaza iar altii au nevoie de 'verde' pentru a.l fuma.
Voi dezbate putin fiecare din cele doua semnificatii ale verdelui.
Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul, cat si psihicul. Aceasta culoare este marele calmant al celor iuti la manie sau irascibili si al nervosilor cronici. Efecte psihologice ale culorii verde: liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, contemplare, abundenta de asociatiii mentale de idei, fantezie, culoare rece, placuta, odihnitoare si calma, impresie intensa de prospetime, faciliteaza deconectarea nervoasa, senzatie de departere in spatiu.
'Verdele' este insa.. adevaratul medicament al oricarui vis neimplinit. Este eliberarea oricarei emotii intr.o lume care iti apartine doar tie, o lume pe care o controlezi pana intr.un anumit punct, si apoi mergi din risc in risc cu teama de a reusi sa tii ochii deschisi. Timpul se dilata, pierzi notiunea acestuia si in acel moment nimic nu mai conteaza. Esti liber de a face orice iti doresti sau deseori ajungi sa faci lucruri pe care nu le poti controla si asta iti place. Este ceea ce iti confera senzatia cea mai placuta, momentul in care te clatini si nu intelegi de ce dar stii ca iti place. Mda.. deja vorbesc cu o pofta mult prea mare pentru a continua acest post la care as putea adauga poate zeci de senzatii si tot nu ar fi suficient. Momentan.. tot ce simt e ca vreau verde :d
[bine.. mi.e dor si de pisoiul meu ce.i drept :d]
In fond.. probabil ca asa cum considera si muniecca mea, verdele reprezinta puritate, pofta de viata, vise mai presus de realitate, eliberare, plutire, imaginatie bogata, senzatia k lumea e la picioarele tale.. sa fim seriosi acum.. CINE NU ISI DORESTE VERDE? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu