marți, 26 octombrie 2010

Ganduri ..

Daca nu ar fi suferinta, nu ar mai exista speranta si daca nu ar fi dezamagirea nu ar mai exista iubirea. totul este un cerc din care trebuie sa sti sa iesi cu capul sus si cu dorinta de a invata cate ceva din fiecare experienta. Si asa alerg prin lume, uneori cu sufletul indoit si sfarsit, cu putina farama de incredere care mi.a ramas, cu amintirile care imi improvizeaza sentimente, cu nostalgia vremurilor trecute, cu tristetea ca nu voi mai iubi niciodata, dar cu zambetul ca defapt, in mine exista o iubire imensa.
Si asa trec zi de zi prin viata, pas cu pas simt cum fiecare clipa ma invata sa iubesc suferind, sa plang cu zambetul pe buze, sa imi doresc imposibilul si sa visez momente importante. Si ma simt fericita. Stiu ca acel fir de speranta ma tine in viata, ma ajuta sa merg mai dep
arte si mai stiu ca fiecare cadere ma va ajuta sa ma ridic mai sus. Si in final, stiu ca daca crezi cu adevarat in ceva, acel lucru va deveni real pentru ca dorinta ta arzatoare il va putea aprinde oricand. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu