joi, 6 ianuarie 2011

Secretele pestoaicelor

Femeia PEŞTI – AMANTA DE VIS

Are tendinţe exotice în îmbrăcăminte şi accesorii. Când face dragoste poartă cu plăcere bijuterii – cercei lungi şi brăţări care alunecă pe braţe. Alege îmbrăcăminte care incită, ciorapi cu portjartier care subliniază forma piciorului, mănuşi, sutiene decoltate, vestimentaţie din piele. Poate atinge perfecţiunea când pune în scenă fanteziile bărbatului de care este îndrăgostită.

Supersenzuală, maestră a jocurilor erotice

Îi place să pregătească totul – lumină voalată, parfum ispititor, lenjerie incitantă. Tot ce este pe gustul lui. Al iubitului care merită răsfăţat, adorat, transfigurat în bărbatul bărbaţilor. E nevoia irepresibilă a nativei de a idealiza şi de a trăi relaţia de iubire ca pe un dar sacru.

Femeia din zodia Peştilor are talent erotic nativ. Sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice.

E foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată. Dacă bărbatul îi masează picioarele şi tălpile o poate aduce cu uşurinţă într-o stare extatică. Împlinirea şi plăcerea iubitului sunt propria ei împlinire. Poate veni în întâmpinarea oricărei stimulări amoroase, căci feminitatea ei bogată are mereu un răspuns.

Este liberă sexual şi inventează o mulţime de jocurilor erotice. Nu trebuie mult pentru a o excita. Simplul fapt că urmăreşte un film erotic sau citeşte nişte pasaje fierbinţi dintr-un roman îi accelerează respiraţia. Pentru că e atât de sugestibilă, probabil că va încerca în dormitor câteva din acrobaţiile sexuale despre care află din film sau din carte. E foarte probabil ca primul tratat de arta amorului să fi fost scris de cineva născut în zodia asta.

Puteri de-a dreptul magice

Femeia Peşti nu vrea să domine. Dar unul din puţinele momente în care se bucură de poziţia deasupra e pe un pat de apă; atunci simte de parcă ar fi legănată de valurile mării. Libidoul ei e neobişnuit de puternic în perioada menstruaţiei. În acele momente ajunge la o pasiune sexuală care este dificil de controlat, dacă nu cunoaşte tehnicile orientale de transmutare şi sublimare a energiei erotice.

Multe native îşi răsfaţă iubitul cu baia de limbi. După ce îl excită cu săruturi, îmbrăţişări şi mângâieri, îi ling trupul gol, arătând o atenţie deosebită zonelor erogene – partea interioară a coapselor, buricul sau zona şalelor. Când el a atins deja incandescenţa, iubita Peşti îi dezmiardă cu limba organele genitale, în special perineul, în spatele scrotului. În momentul în care bărbatul este extrem de excitat şi dornic s-o penetreze, ea amână fuziunea făcându-i amor oral, iar orgasmul lui îl declanşează şi pe al ei.

Născută sub zodia frumuseţii, artelor şi secretelor, are puteri de-a dreptul magice. Experienţa o învaţă că se poate baza pe percepţiile ei profunde. Este sinceră în exprimarea iubirii, gingaşă şi fascinantă. Trăieşte cu nostalgia unui iubit aventurier, un fel de amestec între rege şi pirat, un bărbat romantic şi pasional, care să o răpească din lumea obişnuită. Este o actriţă care poate juca orice rol (amazoana, fascinatoarea, mama) şi este fericită atunci când izbuteşte să armonizeze fantezia cu realitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu